GRADE OKRENI PLOČU!

Ploče Vas trebaju!

Poštovani,
Udruga Škanj vam daje mogućnost aktivnijeg sudjelovanja u životu našeg grada kojem, priznat ćete, ne ide baš najbolje u zadnje vrijeme. Naša udruga okuplja osobe svih profila koje su voljne svoje resurse, svoj entuzijazam i znanje staviti u službu kvalitetnijeg razvoja grada. Osmislili smo online platformu pomoću koje ćete moći aktivno sudjelovati u životu našeg grada.

Jednostavno promislite i napišite ono što biste htjeli vidjeti ili doživjeti u svom gradu i to dostavite našem-vašem projektnom timu (info@skanj.com ili putem Facebooka). Dobrodošli su prijedlozi, ideje, projekti iz domene gospodarstva, turizma, strukturiranja slobodnog vremena – sve što bi život u Pločama učinilo kvalitetnijim.
Pozivamo da se na ovaj način izraze i predstave osobe koje imaju dodatno znanje i ambiciju o tome kako neke od objavljenih ideja provesti u djelo.

Vaše prijedloge, ideje, projekte… ćemo tematski sistematizirati i potom objaviti u prigodnoj formi te ponuditi javnosti da online glasanjem izabere/izdvoji 5 (pet) najpopularnijih ideja – projekata. Sve dostavljene, a prvenstveno izabrane ideje/projekte ćemo predstaviti i inzistirati na realizaciji istih kod onih koji su izabrani da zastupaju naše interese. Za sve ono što kao Udruga građana možemo sami realizirati nećemo nikoga gnjaviti već ćemo se potruditi i sami realizirati.Više objavljenih ideja povećava vjerojatnost da ćemo uz VAŠU pomoć i ostvariti neku od tih ideja.

Smatrate se kreativnim, poduzetnim, aktivnim, a niste do sada imali priliku pokazati svoje znanje ili planirate to tek postati? Dosadilo vam je samo pasivno primati informacije i želite nešto promijeniti? Javite se, pokažite što znate i pokrenimo svi skupa naš grad prema svjetlijoj budućnosti.

Prestanimo biti pasivni promatrači zbivanja u našem gradu, aktivirajmo se, budimo i stvarajmo skupa!!!
Vaše mišljenje je izrazito važno!

Vaš „Škanj“!!!